Polar Kajakk - kajakk og padling
Om Polar Kajakk

Om Polar Kajakk


Polar Kajakk er et lite firma som eies og drives av meg, Morten Eilertsen.
Jeg har padlet siden år 2000, de første årene først og fremst for tur og opplevelser. Men etter hvert har jeg også fått stor sans for å lære mer om padling, og å hjelpe og lære andre om havpadling. Både læring og gode opplevelser i kajakk er viktig.

Mine nøkkelkompetanser er:
– Ledelse av turer med kajakk
– Planlegging for turer
– Padlekurs med god pedagogisk tilnærming
– Trygghet og gjennomtenkt sikkerhet
– Fokus på gode og herlige padlegleder og opplevelser

Kort padle-CV
Utdanning:
ISKGA Coastal guide, 2022
NPF Veileder/trener3, hav, 2019
NPF trener1, flattvann, 2018
Aktivitet:
Profesjonell kajakkguide, blant andre for HX (tidligere Hurtigruten Expeditions)
Leder og nestleder Vestlofoten Kajakklubb i flere år, styrearbeid, planlegging, turer etc
Medarrangør / turleder i Vinterpadletreffet, Midnight Sun Experience
Kursholder / opplæring av padlere og nye kajakkguider

Padleerfaring:
Gjennom årene har jeg holdt og vært ansvarlig for en rekke våttkortkurs gjennom Norges Padleforbund og deltatt som turleder og lærer/veileder/instruktør på diverse turer og workshops. Jeg er padleguide for HX (tidligere Hurtigruten Expeditions), en av verdens ledende cruiseoperatører.

Mer om egen utdanning:
Norges Padleforbund har et utmerket utdanningssystem som er av internasjonal god kvalitet. Gjennom dette er jeg godkjent NPF Veileder hav. Veileder er det høyeste utdanningstrinnet padleforbundet byr på. Dessuten er jeg NPF trener 1, flattvann.

Som veileder har jeg god kompetanse på mange områder som padleteknikker, sikkerhetsanalyse og -planlegging, turplanlegging, kurspedagogikk, opplæring med videre.

Trening via Internation Sea Kayak Guide Alliance (ISKGA) – Coastal guide – har gitt meg kompetanse innen turplanlegging, turledelse, tilpasning, opplevelse og mer rettet mot kommersiell padling og tilbud. ISKGAs visjon er å sette internasjonal standard for kommersiell tur- og opplevelsespadling.

Flattvann er betegnelse for en type konkurransepadling, der systematisert trening og fokus på styrke, utholdenhet og teknikk står i sentrum. Flattvannspadling er derfor ypperlig for deg som er på jakt etter en ny og spennende treningsform.

Grønlandsrulling tar utgangspunkt i eldgamle Inuitt-tradisjoner, og brukes både for morro, som redningsteknikk og for konkurranser både i Norge og utlandet. Det finnes lite og ingen systematisker opplæring, men jeg har tilegnet meg god kunnskap og ferdighet i denne type aktivitet. Jeg har deltatt i det norske mesterskapet i flere år og har fått flere plassplasser.

 

Polar Kajakk
Org.nr: 819182132
Tlf: +47 91 31 83 83
epost: morten (at) polarkajakk.no