Om Polar Kajakk


Polar Kajakk er et lite firma som eies og drives av meg, Morten Eilertsen.
Jeg har padlet siden år 2000, de første årene først og fremst for tur og opplevelser. Etter hvert har jeg fått stor sans for å lære mer om padling, og det å hjelpe andre til rette med padling.

Nøkkelkompetanser er:
– Ledelse av turer med kajakk
– Planlegging for turer
– Padlekurs med god pedagogisk tilnærming
– Trygghet og gjennomtenkt sikkerhet
– Fokus på padleglede og opplevelser for alle

Kort padle-CV
Utdanning:
ISKGA Coastal guide, 2022
NPF Veileder/trener3, hav, 2019
NPF trener1, flattvann, 2018

Padleerfaring:
Gjennom årene har jeg holdt og vært ansvarlig for en rekke våttkortkurs og deltatt som turleder og lærer/veileder/instruktør på diverse turer og workshops.

Norges Padleforbund har et utmerket utdanningssystem som er av internasjonal god kvalitet. Gjennom dette er jeg godkjent NPF Veileder hav. Veileder er det høyeste utdanningstrinnet padleforbundet byr på. Dessuten er jeg NPF trener 1, flattvann.

Som veileder har jeg god kompetanse på mange områder som padleteknikker, sikkerhetsanalyse og -planlegging, turplanlegging, kurspedagogikk, opplæring med videre.

Havpadling omfatter i hovedsak rekreasjons- og turpadling og er den mest omfattende padleaktiviteten i Norge, og kanskje verden forøvrig. Med havkajakken kommer du deg forholdsvis enkelt og trygt ut på bølgjan blå der du kan nyte sol, stillhet og alt annet naturen byr på. Eller oppleve litt bølgeaction om du vil, og selvfølgelig gjøre både kaffe- og teltpauser omtrent hvorenn du ønsker.

Flattvann er betegnelse for en type konkurransepadling, der systematisert trening og fokus på styrke, utholdenhet og teknikk står i sentrum. Flattvannspadling er derfor ypperlig for deg som er på jakt etter en ny og spennende treningsform.

Grønlandsrulling tar utgangspunkt i eldgamle Inuitt-tradisjoner, og brukes både for morro, som redningsteknikk og for konkurranser både i Norge og utlandet. Jeg har deltatt i det norske mesterskapet i flere år, og har fått flere plassplasser.

Polar Kajakk
Org.nr 819182132
Tlf 91318383
epost morten@polarkajakk.no