Om meg


Polar Kajakk, org.nr 924199172, er et lite firma som eies og drives av meg, Morten Eilertsen.
Jeg har padlet siden like etter år 2000, de første årene først og fremst for tur og opplevelser. Etterhvert fikk jeg sans for å lære mer om padling, og det å hjelpe andre tilrette med padling.

Kort padle-CV:
Veileder hav, 2019
Aktivitetsleder flattvann, 2018

Har holdt og vært ansvarlig for en rekke våttkortkurs og deltatt som turleder og lærer på diverse turer og workshops.

Norges Padleforbund har et utmerket utdanningssystem som er av internasjonal god kvalitet. Gjennom dette er jeg godkjent veileder hav og aktivitetsleder flattvann. Veileder er det høyeste utdanningstrinnet padleforbundet byr på, og aktivitetsleder er det første trinnet for trenere.

Som veileder har jeg god kompetanse på mange områder som padleteknikker, sikkerhetsanalyse og -planlegging, turplanlegging, kurspedagogikk, opplæring med videre.

Havpadling omfatter i hovedsak rekreasjons- og turpadling og er den mest omfattende padleaktiviteten i Norge, og kanskje verden forøvrig. Med havkajakken kommer du deg forholdsvis enkelt og trygt ut på bølgjan blå der du kan nyte sol, stillhet og alt annet naturen byr på. Eller oppleve litt bølgeaction om du vil, og selvfølgelig gjøre både kaffe- og teltpauser omtrent hvorenn du ønsker.

Flattvann er betegnelse for en type konkurransepadling, der systematisert trening og fokus på styrke, utholdenhet og teknikk står i sentrum. Flattvannspadling er derfor ypperlig for deg som er på jakt etter en ny og spennende treningsform.

Grønlandsrulling tar utgangspunkt i eldgamle Inuitt-tradisjoner, og brukes både for morro, som redningsteknikk og faktisk som uformelle konkurranser både i Norge og utlandet. Jeg har deltatt i det norske mesterskapet i flere år, og har fått flere plassplasser. Så jeg kan trygt si at jeg har god kjennskap til mange rulleteknikker.